• Разпродажба
  • Новинка
Сензор Проводимост, Удобен Малък Размер Стабилно Щепсела и да Играе Сензор Проводимост на Водата, Битова Вода за Домакински Хидропоника Тестване на Качеството на ?

Сензор Проводимост, Удобен Малък Размер Стабилно Щепсела и да Играе Сензор Проводимост на Водата, Битова Вода за Домакински Хидропоника

 
BGN 13.75

Налично
В магазина

При този източник на възбуда е сигнал за променлив ток, ефективно предотвратяване на поляризацию сонда.С помощта на водоустойчива сонда, могат да бъдат потопени във вода за по-дълго време, е много практично.Отлично качество на изработка, идеален заместител на стария и дълъг експлоатационен живот.Лесен за употреба и с добра производителност, с малки размери, лесни за носене и съхраняване.Силна съвместимост и лекота на свързване, щепсела и да играе, не се изисква заваряване.Функция : 1. Силна съвместимост и лекота на свързване, щепсела и да играе, заваряване, не се изисква.2. С помощта на водоустойчивый сонда, може да се потапя във вода за дълго време, много практика.3. С източник на възбуждане е сигнал за променлив ток, ефективно предотвратяване на поляризацию сонда.4. Лесен за употреба и с добра производителност, с малки размери, лесни за носене и съхраняване.5. Отлично качество на изработка, идеален заместител на старите и има дълъг срок на служба.Spec : Тип елемент : Сензор проводимост на водата Такса адаптер : Входно напрежение : DC3.3~5.5 VOutput сигнал : 0~2.3 VWorking Ток : 3~6 Обхват на измерване : 0~1000ppm Точност на измерване : ±10% F. S. (25℃)Размер : Approx. 42 x 32mm / 1.7 x 1.3 in Module Интерфейс : XH2.54-3 PElectrode Интерфейс : XH2.54-2Т Сонда : Брой сонди : 2 Overall Дължина : прибл. 83 см / 32.7 in Connection Интерфейс : XH2.54-2 PColor : White Other : Водоустойчив probe Product Въведение : Това оборудване може да се използва за измерване на цялостното качество на битова вода.Обикновено е чешмяната вода е в рамките на 100, а пречистена-в рамките на 10.Съвместим сензор се използва за измерване на количеството вода.Тази стойност може да се отрази на чистота на водата и може да се използва за тестване на качеството на водата в областта на битови водоснабдяване и хидропоника. (Общият брой на разтворени вещества) : Показва колко милиграма на разтворени вещества, разтворен в 1 литър вода.Като цяло, колкото по-висока е стойността, толкова по-лизата съдържащи се във водата и толкова по-мръсна вода.Така размерът може да се използва като една от основите за размисъл на чистотата на водата.Обикновено използваните устройства оборудване е дръжката.Въпреки, че той е евтин и лесен за използване, той не може да предава данни.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират