• Разпродажба
  • Новинка
HUYVMAY Крачкомер Часовници за Деца, Тийнейджъри, Възрастни, USB Зареждане 1 Час в рамките на 20 Дни Употреба, IP68 Водоустойчив Фитнес Тракер, Часовници, Тракер Активност Ч?

HUYVMAY Крачкомер Часовници за Деца, Тийнейджъри, Възрастни, USB Зареждане 1 Час в рамките на 20 Дни Употреба, IP68 Водоустойчив

 
BGN 16.78

Налично
В магазина

⌚【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ЧАСОВНИК】Тези фитнес часовници са 6 основни функции : показване на време и дата,крачкомер за отчитане на стъпки,изчисляване на предмета разстояние, изчисляване на изгорените калории, аларма и хронометър.Можете лесно нула данни шагомера и преизчисли стъпки/калории/разстояние по ВСЯКО ВРЕМЕ. ⌚【НЕ ПРИЛОЖЕНИЯТА НЕ се НУЖДАЯТ от ТЕЛЕФОН】Часове НЕ се нуждаят от свързване на телефони, приложения или bluetooth.Той е лесен и удобен за използване, особено подходяща за деца и студенти. ⌚【Удобен за КОЖАТА каишка ЗА часовник】Силикон каишка за часовник мека и еластична повърхност на допир, много удобни за носене. ⌚【IP68 ПЛУВАНЕ водоустойчив】С рейтинг IP68 водоустойчив,е добре да носите тези спортни часовници в дъжд,пот или миене на ръце.Можете да носите тези часовници дори и при плуване в продължение на 1~2 часа.Висока водоустойчивост-това е 1 основна характеристика на тези часовници. ⌚【20 работни ДНИ И бързо зареждане на USB】Зареждане чрез USB тези фитнес часовник е около 1 час,можете да ги използвате повече от 20 дни.Сверхдлинное време на работа - още една черта на тези часове.Той също така има функция за индикация на ниско ниво на зареждане на батерията.Забележка : за да спестите енергия и да не се отвлича вниманието на потребителя, потребителят трябва всеки път натиснете бутон A часа, за да активирате показването на екрана. ✅【ГАРАНЦИЯ и обслужване на】30 дни връщане на парите, за да се гарантира безгрижие за всички клиенти.Освен това, ние предлагаме 12 месеца гаранция на продуктите и 7x24 часа дружелюбно обслужване на клиенти.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират