• Разпродажба
  • Новинка
А за бебешка храна, Прясна храна - 2 Опаковки Биберон За Хранене с Плодове, 6 Силиконови Пустышек с Различен размер | 1 опаковка Лъжичка за дозиране на детска храна (св?

А за бебешка храна, Прясна храна - 2 Опаковки Биберон За Хранене с Плодове, 6 Силиконови Пустышек с Различен размер | 1 опаковка

 
BGN 9.59

Налично
В магазина

✔КЪРМЕТЕ БЕБЕТО си БЕЗОПАСНО И УДОБНО : силиконови биберони правят хранене на вашето дете удобно.Осигурете на детето новата храна, без риск от задушаване.Зърната са подходящи за различни продукти, с изключение на течности.Вентилационни отвори на силиконови биберони предотвратяват попадането на малки парчета храна, които могат да предизвикат задушаване. ✔МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ : Подходящи дръжки правят зърната играчка за вашето дете и да му помогне да опитате храната в нея.За деца са в различен месечна възраст се предлагат силиконови биберони в три размера.С помощта на тези зърна с различен размер можете да храните бебето си на различни продукти като пресни и замразени плодове, кисело мляко, лед и майчиното мляко.Многофункционални силиконови биберони улесняват възпаление на венците и стимулира мускулите на устата.Можете да решите да си допълнителни проблеми благодарение на този продукт. ✔СИГУРНОСТ БЕБЕТА Е ПРИОРИТЕТ ЗА НАС : Продукт, който купувате, е хранителен силикон.Нашите продукти не съдържа никакви вредни химични вещества.Продукти, които не съдържат BPA, петрол, латекс, олово и фталатов, са произведени от хранително-силикон.Нашите продукти са биологични.В случай на неудовлетворения стока вие можете да промените или да го върнете и да получите обратно парите си. ✔ЛЕСНО да НОСИТЕ СЪС СЕБЕ си И се СТЕРИЛИЗИРАТ : лесни за носене в чантата, когато ходите с дете.Продукт заема малко място в чантата благодарение на своя компактен дизайн.Силиконови зърна за кърмене плодове изработени от неръждаема стомана и лесен за почистване.Единственото, което ви трябва, - това измийте в топла сапунена вода или да се вари за стерилизация. ✔СИЛИКОНОВА ДЕТСКА БУТИЛКА В ПОДАРЪК : Силикон детска бутилка, която ще получите подарък, ви осигурява чист и удобен начин да се хранят бебето с една ръка.Достатъчно леко свиване на дъното на бутилката, за да е в лъжичка е достатъчно количество храна.Бутилката може да се използва за бебешка храна, мляко, лекарства, сокове и т.н. Продуктът е тестван FDA и не съдържа BPA.Силиконовата детска бутилка е идеален за пътуване и съдържа защита от течове.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират