• Разпродажба
  • Новинка
Комплект дюзи MK8, Прецизен Дизайн Латунное Дюза Лесно да се Установи с Чекмедже за съхранение на замяна на 3D принтер(дюза MK8 0.8 мм)

Комплект дюзи MK8, Прецизен Дизайн Латунное Дюза Лесно да се Установи с Чекмедже за съхранение на замяна на 3D принтер(дюза MK8

 
BGN 7.27

Налично
В магазина

[Лекота на инсталиране на] Экструзионное дупка центрировано и концентрично, диаметър на отвора елегантен, дърворезба чиста, и той свързва с M6 за лесна инсталация. [20 броя] В опаковка 20 броя медни струйници MK8, което е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в замяна на струйници екструдер. [Приложимостта на Съвместимост] екструдер Дюза MK8 е съвместимо с всички 1,75 мм за 3 D-принтери PLA и ABS, той е идеален заместител, който може напълно да съответстват на оригиналния продукт. [Висококачествен месинг материал] Дюза MK8 произведени от висококачествен латунного материал, с блестящи и дълготрайни, лесно се инсталира и да се замени. [Точна конструкция] Дюзата може да се предотврати изтичане на печатащата глава, да се осигури безпроблемна печат, намаляване на ъглово съпротива и да се избегне използването закругленных ъгли за блокиране на нишки.Функция : 1. [20 броя] В опаковка 20 броя медни струйници MK8, което е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в замяна на струйници екструдер.2. [Висококачествен месинг материал] Дюза MK8 произведени от висококачествен латунного материал, с блестящи и дълготрайни, лесно се инсталира и да се замени.3. [Точна конструкция] Дюзата може да се предотврати изтичане на печатащата глава, да последователен печат, намаляване на ъглово съпротива и да се избегне използването закругленных ъгли за блокиране на нишки.4. [Лекота на инсталиране на] Экструзионное дупка центрировано и концентрично, диаметър на отвора елегантен, дърворезба чиста, и той свързва с M6 за лесна инсталация.5. [Съвместимост приложимост] екструдер Дюза MK8 е съвместимо с всички 1,75 мм за 3 D - принтери PLA и ABS, той е идеален заместител, който може напълно да съответстват на оригиналния продукт.Начин на приложение : Преди употреба извадете старите аксесоари и да ги замени с нови.Спецификация : Тип елемент : MK8 Дюза KitМатериал : Bras Input Диаметър : Approx. 1.75 mm / 0.07 in Thread : M6 Hex Диаметър : прибл. 6 mm / 0.24 in Осъществяване Списък : 20 x MK8 Дюзи Kit1 x Кутия за съхранение.


Характеристики на офертата

Item Type:
MK8 Nozzle Kit
Material:
Bras
Input Diameter:
Approx. 1.75 mm / 0.07in
Thread:
M6
Hex Diameter:
Approx. 6mm / 0.24in
Package List:
20 xMK8 Nozzle Kit1 x Storage Box :

Клиентите също избират