• Разпродажба
  • Новинка
5 Двойки Дървени Пръчици За Хранене за Многократна употреба, Японски Стил Пръчици За Хранене От Масивно Дърво С Подарък Предавателна кутия, Леки Ръчни Издълбани Бе?

5 Двойки Дървени Пръчици За Хранене за Многократна употреба, Японски Стил Пръчици За Хранене От Масивно Дърво С Подарък Предавателна

 
BGN 5.59

Налично
В магазина

_BOS_[ЛЕСНО ДА] -Голям опит в работата с нашите пръчки!Тези дървени пръчици за хранене имат спираловидна структура в горната част, за да помогне на пръстите на свиване на пръчици.Леки пръчици за хранене за начинаещи. _BOS_[ЗДРАВ МАТЕРИАЛ]Нашите дървени пръчици за хранене, изработени от превъзходна дървесина, да отговарят на вашите ежедневни нужди и защита на здравето на вашето семейство. _BOS_[ЛЕСНИ за ПОЧИСТВАНЕ] - Тези за многократна употреба пръчки за хранене (с дължина 24 см/9,4 инча) много лесни за почистване.Можете просто да ги измийте с вода и сапун и гъба в мивката. _BOS_[ИДЕАЛЕН ЗА АЗИАТСКА КУХНЯ] - Независимо от това, яде ли ти юфка, ориз, купа, суши, bento-бокс, корейското барбекю или организиране на официална вечеря в азиатски стил, тези дървени пръчици за хранене осигуряват по-автентичен опит.Когато искате да се яде азиатската храна, не забравяйте да използвате вашите пръчки!. _BOS_[УДОВЛЕТВОРЕНИЕ е ГАРАНТИРАНО] - Ние стоим зад високо качество на нашите продукти.Ако има някакъв проблем с нашите продукти, ние ще замени или ще ви възстановим парите без никакви проблеми.Нашите пръчки са изработени от естествени дървени трупи, които са трайни и здрави.Дървен материал е лек и може да създаде резистентност на триенето с храна, може лесно зажимать храна, дори за начинаещи.Тези за многократна употреба дървени пръчици за хранене е много лесно да се измие.Можете да ги измийте ръчно сапунена вода.Ние се отнасяме много сериозно към сигурността на тези пръчици за хранене, гладка повърхност, който осигурява приятен обяд, без риск да се нарани в устата.Нашите пръчки са изработени от естествени дървени трупи, които са трайни и здрави.Дървен материал е лек и може да създаде резистентност на триенето с храна, може лесно зажимать храна, дори за начинаещи.Тези за многократна употреба дървени пръчици за хранене е много лесно да се измие.Можете да ги измийте ръчно сапунена вода.Ние се отнасяме много сериозно към сигурността на тези пръчици за хранене, гладка повърхност, който осигурява приятен обяд, без риск да се нарани в устата. 1. Моля, почистете навреме след употреба.Не се накисва във вода за дълго време. 2. Можете да измиете пръчици за хранене в съдомиялна машина.Но за по-дълъг период на употреба, препоръчваме да си мият ръцете гъба и сапун за съдове и да ги сухи след измиване. 3. Моля, не поставяйте пръчици за хранене в микровълнова фурна.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират