• Разпродажба
  • Новинка
Дървена Къща на Хамстер Малко животно се Крие Плъх Звездица Моят съсед Тоторо Морско Свинче Гнездо Малка къща Играчки за Доставка Натурален домашен Любимец Плъх с?

Дървена Къща на Хамстер Малко животно се Крие Плъх Звездица Моят съсед Тоторо Морско Свинче Гнездо Малка къща Играчки за Доставка

 
BGN 27.67

Налично
В магазина

【Дизайн】 : Прекрасна форма, подходящи за малки домашни любимци, за да спят и да играят и да се забавляват в ежедневието.Осигуряват подслон за дребни животни, допринасят за гнездованию и жевательному инстинкт, много подходящи за хамстери, мишки и други космати малки животни. 【Сигурност】 : Всички естествено дърво безопасно за домашни любимци, лесни за почистване и няма мирис, произведени от безопасни за домашни любимци материали. 【Осигурете безопасно убежище】 : Осигурете безопасно убежище за вашите малки животни.Създаване на зона за игри и отдих за вашия домашен любимец, намаляване на скуката и повишете нивото на активност.В долната част има отвор за улесняване почистване на екскременти. 【Забележка】 : Пакетът включва : 1 x хамстер къща, ако не сте доволни от нашите къща хамстер, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим най-доброто решение. 【Широката област на приложение】 : Тази къщичка за хамстери с плосък покрив, подходящи за малки хамстери и може да бъде поставен в по-големи клетки за хамстери или сортировъчни кутии.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират