• Разпродажба
  • Новинка
Леки блок пяна, Мек Набор от Блокове за катерене за деца и Предучилищна възраст, Детска Пяна в помещенията, Определени за катерене и проследяването стъпки пълзи в и?

Леки блок пяна, Мек Набор от Блокове за катерене за деца и Предучилищна възраст, Детска Пяна в помещенията, Определени за катерене

 
BGN 135.99

Налично
В магазина

【Сертифицирана сигурност】Този набор от блокове за катерене получава сертификат ATSM и можете спокойно да го използвате като игра набиране на вашето дете.Строителен блок, с меки ръбове и ъгли не е рязък мирис и не ще бъде лесно да се деформира. 【Интелигентна и моторно развитие】 Нашите игри набор от climb and crawl има различни форми, а леки блокове лесно се придвижват с малки деца и се добавя заедно.Слот комплект activity идеален за най-малките, за да развива важно пространство за въображение и подвижността на по време на игра. 【Високо качество】блок пяна са изработени от здрави материали с екологично чисти перлата на памук и еластична изкуствена кожа.Удобен слот комплект без мирис, ще дадат на детето си повече удоволствие по време на употреба. 【Ниски експлоатационни разходи】Мек, издръжлив полиуретан материал е устойчив на петна и лесен за протирается.Вашите деца могат да играят с него целия ден.Продължителна и честа употреба няма да ви натоварят и ще стане добър помощник. 【Многоцелеви】Детска структура pieces обединява забавни игри и спорт за началната детска стая, дневна грижа и др.Децата могат да играят на най-различни места, лазать и да пълзи.Този удобен блок-добър избор за мама, татко и учители.Функция : 1.Различни форми : Тази игра набор от разработени видове форми с ярко различни цветове.Това означава, че той може да има добро чувство за допир и зрение, за вашите деца. 2.Без мирис : Блокове използват чудесен материал от екологично чист перлата на памук и еластична изкуствена кожа без рязка миризма.Това е много удобно за децата си играете с него по цял ден. 3.Безопасен и мек : Нашите игри набор получава сертификат ATSM.Ръбовете и ъглите на всеки градивен меки, детето ви да не е пострадал. 4.Лесен за почистване : трябва само да избършете с мек сапун и вода и воден разтвор, след това повърхността му ще бъде толкова чиста, колкото и преди.Технически характеристики на : Всеки блок размер : Голям правоъгълник : 17.7"(L) x 17.7"(W) x 9.5"(H) Стълба : 17.7"(L) x 17.7"(W) x 9.5"(H) Сектор : 17.7"(L) x 17.7"(W) x 2.3"(H) Рампа : 17.7"(L) x 17.7"(W) x 9.5"(H) за Обслужване на клиенти : Ако не сте доволни, след получаване на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще в рамките на 24 часа, за да ви осигури задоволителен отговор.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират