• Разпродажба
  • Новинка
Защитен калъф чудесно за Samsung Galaxy A10S Страничната Магнитен Дисплей устойчив на удари Странично Флип Кожен Калъф с държач (цвят : синьо)

Защитен калъф чудесно за Samsung Galaxy A10S Страничната Магнитен Дисплей устойчив на удари Странично Флип Кожен Калъф с държач

 
BGN 25.36

Налично
В магазина

Калъфи за мобилни телефони.Кожен калъф е Устойчив на Надраскване Защитен калъф.Калъф за зарядното устройство.На капака на бронята.Задната част на кутията, мобилния телефон. 100% Високо качество и добро изпълнение Moblie phone Case1. Край има функция за магнитното привличане, е подходяща, за да се предотврати възстановяване.2. Прости, лесен и удобен в переноске.3. Конструкция, сгъваща се стойка позволява лесно гледане на видео.4. Той може напълно да защити вашето устройство от обикновените надраскване, прах, сълзи и износване.5. Всички бутони и портове са лесни за достъп.6. Дизайн на страничните прозорци ви позволява да гледате показване на времето.7. Изтеглете доставения приложение да влезе в режим на хибернация.8. Забележка : Реалният продукт в зависимост от името на модел, изображение модели машини само за справка ефект.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират