• Разпродажба
  • Новинка
Bento Обяд Бокс Контейнери за Деца/Възрастни Зелен Bento Бокс,MUJUZE Салата Контейнер с Плодове Избира Сладкиш Силиконова Чаша,Bento Кутии с Герметичностью,Микровълнова Печ?

Bento Обяд Бокс Контейнери за Деца/Възрастни Зелен Bento Бокс,MUJUZE Салата Контейнер с Плодове Избира Сладкиш Силиконова Чаша,Bento

 
BGN 13.56

Налично
В магазина

【Че получавате】 : Зелен контейнер за обяд с голям капацитет, двойка прибори за хранене, десет чаши за маффинов, десет овощни анимационни вилици,това определено е отлично съотношение на цена и качество!. 【Материал за безопасност на храните】 : Зелен обяд-бокс bento е изработена от висококачествени материали, не съдържа BPA, здрав, вкус, екологично чист и нетоксичен.В крайна сметка, този обяд-бокса е много подходящ за деца и възрастни, за да извадите храна. 【С 3 отделения и прибори за хранене】 : Зелена кутия bento и прибори за хранене е с 3 отделения, храната може да бъде внимателно разделени и няма миризма,тя е много подходяща за съхранение на вечеря, която може да се използва повторно.Неговият специален дизайн спестява място и в същото време те кара никога да не забравят да вземат със себе си вилица и лъжица. 【Висока и ниска устойчивост на топлина/многоцелеви】 : Контейнер hsalad за вечеря поддържа използването на хладилници и микровълнови фурни.Моля, махнете капака, преди микровълнова печка (от -20 до 240°C).Обяд-бокс MUJUZE е подходящ за съхранение и пренасяне на хранителни продукти в офиси, работни места, училища, детски градини, на пикник и на други места. 【100% резервни части удовлетворение】 : Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще ви отговорим онлайн в рамките на 24 часа.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират