• Разпродажба
  • Новинка
Персонализирана форма за торта с капак - Включете свой текст и произведение на изкуството. Страхотна сватба, нов дом или нови детски подаръци. (Черен)

Персонализирана форма за торта с капак - Включете свой текст и произведение на изкуството. Страхотна сватба, нов дом или нови

 
BGN 39.99

Налично
В магазина

ФОРМА ЗА торта : 9 X 13" форма за торта с цветна капачка, която се включва и изключва.ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ : Включване на вашия личен текст и изображение.За постигане на най-добри резултати произведения на изкуството с висока резолюция выгравирует най-доброто.ПОДАРЪК : Това е страхотна сватба, абитуриентски бал в кулинарно училище, подарък за един хлебар в живота си или като инсталирани знак, който можете да вземете със себе си на терена-ин и семейни тържества.ГРИЖИ : Моля, ръчно пране.БЪРЗ ОБОРОТ : Вашата поръчка е проектирана, произведена и доставена от Фортвилла, щата Индиана.Продуктите ще се доставят на следващия работен ден.Plaque Maker : Ние сме специализирани в създаването на висококачествени и дълготрайни продукти, като гравирано указателни табели, знаци, персонални табелки и етикети.Ние се стремим да създаваме продукти, произведени с голямо внимание, които точно отговарят на вашите изисквания.Цвят : Черен.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират