• Разпродажба
  • Новинка
Бюджетен Обвързващи BYLaconic A5, PVC 6-Околовръстен Множество Мостова Кутията с 9 Джобове Халки/1 Карта за Халки / 1 Самозалепващи етикети за Пликове с Пари в брой, Свързващ?

Бюджетен Обвързващи BYLaconic A5, PVC 6-Околовръстен Множество Мостова Кутията с 9 Джобове Халки/1 Карта за Халки / 1 Самозалепващи

 
BGN 11.99

Налично
В магазина

【Бюджетен лепило за PVC】Доста A5 бюджетен обвързващи калъф със сини мембраната е разработен.Лесно управление : натиснете в двата края на ключа, за да отворите пръстен риза.Здрава мостова кутията с защелкивающейся бутон за надеждно затваряне. (Бъдете внимателни при кликване върху пръстен, за да го затворите, за да не навреди на ръка). 【A5 БИНДЕР COVER & POCKETS】Качествен PVC не е лесно да се сгъва като книга.Джобове за подвързване формат а5 меки и водоустойчив.Полупрозрачен материал, който предоставя ясен преглед за бърза и лесна идентификация. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】Джобове за подвързване на светкавици, предназначени за съхранение на бюджета на свързване с парични конвертами, купони, карти, пари и други малки предмети.Самозалепващи записваеми етикетите помагат a5 биндер", да ги управлявате и да ги категоризира. 【ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА】Можете да получите 6-кольцевую тетрадка A5 за организиране, 9шт 6-луночных джобове A5 Биндер "и картата Биндер", със стикер стикер за лесно управление. 【ПРЕДЛАГАМЕ ВИ изключителен 5-ГОДИШЕН БЕЗГРИЖЕН】Всички проблеми на качеството, които връщат или заменят, ученето през целия приятелско обслужване на клиенти, за да направите 99,9% удовлетворени. - Специално разработен.Корица задължителни A6 с цветен дизайн на мека и симпатична.Полупрозрачен материал ви дава ясна представа за това, което искате бързо да намерите. - Лесно управление.Натиснете в двата края на ключа и отворете пръстен откъснат лист, бъдете внимателни при кликване върху пръстен, за да се затвори, за да не навреди на ръце. Джобове с цип са предназначени за водене на сметки, фактури, пари в брой, талони, картички, марки и други малки предмети.С помощта на самозалепващи се етикети могат да бъдат класифицирани.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират