• Разпродажба
  • Новинка
Samsung Galaxy A32 5G Калъф Samsung Galaxy A32 5G Портфейл Калъф с [RFID Заключване] Притежателя на Картата Магнитна Поставка,Кожен Флип Калъф за Samsung Galaxy A32 5G (кафе)

Samsung Galaxy A32 5G Калъф Samsung Galaxy A32 5G Портфейл Калъф с [RFID Заключване] Притежателя на Картата Магнитна Поставка,Кожен

 
BGN 11.19

Налично
В магазина

【СЪВМЕСТИМОСТ】 : СЪВМЕСТИМ САМО СЪС Samsung Galaxy A32 5 G(випуск 2021 година). [Моля, проверете модела на вашия телефон, преди да закупят]. 【RFID Заключване】 : Технологията за радиочестотна идентификация с помощта на радиосигнали за идентифициране на конкретни цели, а също така и за четене и копиране на електронни данни.Повечето кредитни карти, дебитни карти, лични карти са определени в RFID-чип RFID-четец може лесно да прочете информацията за картите в рамките на 10 фута(около 3 м), без да ги докосва.Този калъф е предназначен за защита на информацията за вашите карти от кражба с помощта на блокирующего материал на технологията за радиочестотна идентификация-екраниране. 【Високо качество】 : Кожен калъф Samsung galaxy A32-това е точност, която е изработена от висококачествена естествена кожа, подсилени ред го прави още по-здрав и въздействие.Те изглеждат стилно и да се чувстват естествени и меки. 【Многофункционален】 : Чанта-портфейл за Samsung galaxy A32 с 2 слота за карти и 1 странично джоб, Перфектна комбинация от чантата си и своята практика за мобилен телефон.Ви позволява лесно да получите достъп до вашите карти или парични средства, свеждане до минимум на необходимостта от носене допълнителни неща, подходящи за ежедневието и за бизнес пътуване.[ЗАБЕЛЕЖКА : за Съхранение на твърде голям брой карти могат да отслабят функцията на магнитно затваряне]. 【Функция влакчета】 : Samsung galaxy A32 флип-надолу капака на апарата със стойката ви позволява да се насладите на телефона, не го държите с ръка, дори и когато вършите някаква домакинска работа, все още можете да се наслаждавате на любимите си видеоклипове.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират