• Разпродажба
  • Новинка
B-7000 Лепило Многофункционално Лепило, Паста Лепило в направи си САМ Занаят, Стъкло, Дърво, Маникюр, Телефон Ремонт на Бижута за Доставка (3x3 мл)

B-7000 Лепило Многофункционално Лепило, Паста Лепило в направи си САМ Занаят, Стъкло, Дърво, Маникюр, Телефон Ремонт на Бижута

 
BGN 5.59

Налично
В магазина

Лепило B700 Лепило многоцелеви : Самонивелирующийся лепило с висока еластичност за смартфони, таблети, електронни компоненти, бижута, играчки, метал, стъкло, гума, влакна, хартия, керамика, дърво, тъкани, текстил, найлон, PVC, кожа и други материали. materials.it също могат да бъдат стъкло лепило,функция това е същото,че и e6000, и по-добре, отколкото лепило e6000. 2.Лепило B-7000 може да се каже, в собствената си дължина 900%, не ще се счупи, ефективно склеиваясь с разширение материал с повърхност, подобряване на трайността на носещата конструкция. 3.Високоефективен лепило B7000 превъзхожда силиконы, акрилы и гумени цимент, тъй като той се придържа към по-голяма сума на повърхности с по-голяма здравина.B-7000 осигурява отлично сцепление с твърди порести и непористыми субстрати. 4.ДИЗАЙН на ИГЛАТА : смогите да бъде разкрито след полза, няма да получите неща из устата.Запечатани и изолирани поток на газ, течност, въздух, в подводна среда от пластмаса в продължение на дълго време, за да поддържа отлична здравина на залепване. 4.ДИЗАЙН на ИГЛАТА : смогите да бъде разкрито след полза, няма да получите неща из устата.Позволява малко адгезивным капки за фини, точно , контролирано и без елементарно приложения.запечатани и изолирани поток на газ, течност, въздух, в подводна среда с пластмаса дългосрочен план за поддържане на отлична здравина на залепване.Размер : 3x3ml.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират