• Разпродажба
  • Новинка
Тестер за Транзистори Aideepen,Atmega328 Mosfet Автоматична Проверка на Детектор на Кондензатора Тестер за NPN PNP Транзистор Диод, Резистор Индуктор Капацитет MOS SCR LCR съпротивл?

Тестер за Транзистори Aideepen,Atmega328 Mosfet Автоматична Проверка на Детектор на Кондензатора Тестер за NPN PNP Транзистор

 
BGN 13.28

Налично
В магазина

【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】Този многофункционален измерител на капацитет може да се използва за тестване на триода, поле на тръбата(bobi fifi), диод, резистор, кондензатор, индуктор, MOS, SCR, която е на разположение за различни тестове на електрически транзистори. 【Голям И ясен LCD дигитален дисплей】Този невероятен детектор приема 1,8" TFT цветен LCD екран с висока разделителна способност.Освен това, на различен параметър се характеризира с различен цвят, удобен и лесен за вас, за да се провери параметъра. 【Лесна употреба】Aideepen intelligent transistor проверка в състояние автоматично да открие NPN и PNP транзистори, N-канален и P-канален MOSFET, диоди, тиристори, резистори, кондензатори или други устройства. 【Автоматична ФУНКЦИЯ за ИЗКЛЮЧВАНЕ на】Нашият усъвършенстван електронен тестер транзистор разполага с автоматична функция за изключване.На монитора се показва обратното броене изключване, и време на броене изключване може да бъде увеличена до 40 секунди. 【Допълнителни аксесоари】Ние сме добавяне на батерията DC9 V и 3шт тестови кабели може да ви помогне удобно и ефективно да завърши проекта си.Нашият екип за обслужване на клиенти е винаги готов да отговори на вашите въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират