• Разпродажба
  • Новинка
Детски Предпазни Възглавници За Главата Регулируема Възглавница раница,Детски Предпазни Възглавници За Главата Регулируема Възглавница Въздушна Раница, Детска ?

Детски Предпазни Възглавници За Главата Регулируема Възглавница раница,Детски Предпазни Възглавници За Главата Регулируема Възглавница

 
BGN 7.99

Налично
В магазина

【Многофункционална защита】Използвайте тази възглавница за облекчаване на удара.Той е буфер функция, която може да се избегне или да се намали травмата на главата и раменете на детето при натъртвания. 【Добър подарък за вашето дете】детето Ви лесно ще падне и да нарани главата си и раменете си, когато се учи да ходи, да тича и да пълзи.Това сладко малко защитно крило ще ви помогне да защитите вашето дете. 【Материал】Тази защитна подплата изработени от различен от памук, плат, близо до кожата на бебето, мека и дишаща.Лек и сладък】е много лек и няма да доведе до натиск върху раменете на детето.На задния панел е с уникален дизайн и приятен външен вид, който кара детето си независимо от това къде се намирате. 【Отличен протектор за вашето дете】Деца лесно падат, увреждане на главата и рамото, когато се учат да ходят, да тичат и да пълзи, това сладко малко пчелен защитник ще ви помогне да защитите вашите деца.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират