• Разпродажба
  • Новинка
Канализационната помещение 100ft, Comstex Pipe Inspection Camera, подобрена камера 720p с 12 ИНФРАЧЕРВЕНИ лампи, 9-инчов екран с DVR, Запис на Видео и Аудио Pic, Канализационната Дренажна ?

Канализационната помещение 100ft, Comstex Pipe Inspection Camera, подобрена камера 720p с 12 ИНФРАЧЕРВЕНИ лампи, 9-инчов екран

 
BGN 639.99

Налично
В магазина

【Място в разглеждане на тръби 100ft 9inch 】Място в разглеждане на канализация Вграден 9-инчов цветен LCD екран, полужесткий кабел 30m.Той е достатъчно голям и дълъг, за да ви помогне лесно и ясно, помисли си проверка тръби.А и тя е функция на DVR, можете да използвате SD карта 16 GB за запис на видео и аудио снимка, а след това се възпроизвеждат на вашия КОМПЮТЪР. 【Подобрена камера AHD 720p】В сравнение със старата камера 1000 TVL, нова канализационната камера с резолюция 1280x720 прави изображенията по-ясни, а цвета - по-ярки. 【IP68 Канализационната дренажна помещение】Диаметър на канализационна инспекция камера е 0,9 инча (23 мм) с водоустойчив корпус от неръждаема стомана.Той е подходящ за канализационни тръби в 1-8 инча (25-200 мм), и това е супер гъвкава пружина с дължина 1,8 инча/47 мм, с лесно разглеждане през тръба.Разглеждане на ендоскоп тръби е 12pcs High Light Adjustable LED light, лесно се разглеждат видео и снимки.Особено в тези трудно достъпни места, които могат да бъдат слабо видими. 【Икономична дренажна фотоапарат може да се използва под подове, вътре стени, тавани, улуци и покриви и дори може да се използва за гледане на щети на мухъл и вода.Инспектиращата помещение съчетава в себе си сонда с върха на камерата и 9-инчов LCD монитор, за да видите недостъпни зони разглеждане.Това елиминира необходимостта от разделяне на гипсокартон за откриване на течове и помага за решаване на проблеми.Това е задължително за всеки собственик на къща, изпълнител и дори професионални водопроводчици!.QA : . 1. Къде мога да получа замяна на камера/кабел.Отговор : можете да изберете да се свържете с нас или да закупите кабел за : .Кабел Asin : B09 K2 Y9 LZ7. 2. Аз не мога да виждам на разстояние, което ми е необходимо, дори когато все 12шт led светлини са включени.Отговор : Максимално разстояние на светлата част на експозицията е на 1,5 м. 3. Камерата няма да направи завой на 90* лакът в 1,5" PVC. Отговор : Минималният диаметър на камерата и кабел, прави завои, е 3,5 инча или 89 мм.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират