• Разпродажба
  • Новинка
Чанта За Съхранение с Голям Капацитет, Жилище Одеяло Дрехи за Пътуване Найлон Draw Cord Усмивка на Лицето Шаблон Организира Здрав (Цвят : сив)

Чанта За Съхранение с Голям Капацитет, Жилище Одеяло Дрехи за Пътуване Найлон Draw Cord Усмивка на Лицето Шаблон Организира Здрав

 
BGN 46.08

Налично
В магазина

1. Помогнете да си одеяло от вода, влага, насекоми, плесени и прах. 2. Моля, високо качество на нейлоновую плат, здрава и водоустойчива. 3. Подходящ за одеяла, одеяла и така нататък. 4. Размер : 24.5*16*2cm.- - - Ние предоставяме на нашите клиенти приятелско и ефективно обслужване на клиентите.Нашият екип с радост ще ви помогне да вземете правилното решение за продуктите и ще отговори на всякакви въпроси, които могат да възникнат у вас по отношение на вашата поръчка.Ние винаги се радваме на вашите въпроси и коментари!1. Помогнете да си одеяло от вода, влага, насекоми, плесени и прах. 2. Моля, високо качество на нейлоновую плат, здрава и водоустойчива. 3. Подходящ за одеяла, одеяла и така нататък. 4. Размер : 24,5*16*2 виж чанта за съхранение на carstorage bag cottonstorage bag cushionstorage bag drawstring.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират