• Разпродажба
  • Новинка
BTYAY Срок - срок за баня 2 слоя Мултифункционален Регулируем слой Мениджър за Съхранение на Баня Кухня, Хол Скоба (Цвят : розов)

BTYAY Срок - срок за баня 2 слоя Мултифункционален Регулируем слой Мениджър за Съхранение на Баня Кухня, Хол Скоба (Цвят : розов)

 
BGN 60.47

Налично
В магазина

★ Размер на : 18.5 * 24.2 * 15.2 / Може да се използва във всяко помещение, включително и кухня, санитарен възел, ремесленную стая или офис. ★ Многофункционално приложение - 2-слойная самонесущая плот с многофункционален рафт с по-широк рафт, за да гарантира на повечето подправки. ★ Този многослоен отделочник кухненски рафтове, предназначена за освобождаване на място в тесни шкафове и рафтове. ★ Рафтове за подправки могат да се използват във всяка стая, например, в кухнята, в банята и в наличност. ★ Тази плъзгаща се стойка за подправки могат да бъдат лесно достъпни, така че също може да се използва като рафтове за подправки за кухненски шкафове.Размер : 18.5 * 24.2 * 15.2 характеристика : Рафтове за съхранение на козметика - Магазини козметика, грунд, четки, лакове за нокти, кремове, лосиони, парфюми и тонери.Дайте, организирайте и лесно да получите достъп до вашата козметиката.Кутия за съхранение на мивка в банята - привлекателен и чист начин да поддържате четки за зъби, кремове за лице, козметика, средства за грижа за кожата и други малки предмети за лична хигиена и чистота.Кухненски шкаф за съхранение / рафтове за подправки - подходящ за съхранение на сосове, подправки и растителни масла.Дръжте го на чисто и подредено на масата и на бюрото.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират