• Разпродажба
  • Новинка
Isopropyl Myristate Cosmetic Grade Moisturizer (250 mL / 8.45 Fl Oz) Professional Makeup and Adhesive Remover Премахва Плюсове-aide и PAX Paint Thinner - Makeup Thinner by Talsen Chemicals

Isopropyl Myristate Cosmetic Grade Moisturizer (250 mL / 8.45 Fl Oz) Professional Makeup and Adhesive Remover Премахва Плюсове-aide

 
BGN 13.59

Налично
В магазина

Изопропилов myristate (IPM) - синтетично масло, най-често използвани като добавки в различни козметични продукти.Професионално средство за отстраняване на грим и лепило популярен многофункционален продукт за облекчаване на протези за гримьори.Течността Isopropyl Myristate liquid-това е гениално и е ефективно средство за отстраняване на грим и бои за грим, използвано за разреждане на грим на маслена основа.Изопропилов myristate помага придават копринено гладка и текстура кадифен при производството на козметика, като средство за грижа за кожата.Смогите да се използва, за да пригладить глина чудовище, на базата на масло от глина, течна глина и боя грим.CAS : 110-27-0 Името на INCI : Isopropyl myristate Isopropyl Myristate нежна течност за премахване на грим която извлича много видове грим, включително (pax) плюсове-aide, тавот makeups, боя, грим, и масло, базирано средство за отстраняване на грим.Може да се използва за почистване на аэрографов и често се използва за разреждане на силиконова основа.Използва се в много отс козметични средства и се счита за смекчаващо вината средство, успокояващо кожата.Противодейства на "маслянистому" усеща в някои лосиони.Бързо се абсорбира.Разтворим в масло.Не е разтворим във вода.Премахва боя Плюсове-aide и Pax.Може да се използва за изглаждане на чудовищни глина и глина са на маслена основа.Изопропилов myristate-това е овлажняващ крем с полярните характеристики, използван в козметични препарати за подобряване на усвояване кожата.Изопропилов myristate е в голяма степен проучен и импулсивно се използва като усилвател на проникване в кожата.Приложение : Може да се добавя към формулата, тъй като има, се добавят в маслена фаза.Типично ниво на използване на 1-20%.Необходим HLB : 11.5. Съхранение : Стабилен при съхранение в затворен контейнер на хладно и сухо място.Само за външно приложение.Приложение : Кремове, лосиони, кремове за ръце, шампоани, душ гелове, средство за отстраняване на грим, прах и тонални кремове.Източник на суровини : Растителни масла (миристиновая киселина) и изопропанол Тестване върху животни : Не са тествани върху животни ГМО : не съдържа ГМО (не съдържа компоненти с растителен произход) Вегетариански : Не съдържат компоненти от животински произход.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират