• Разпродажба
  • Новинка
На борда Треньори Портативен Професионален Футбол/Футбол / Футбол Магнитна Тактика Треньор, с Регулируема Стойка, Да Раница Материал от неръждаема стомана (размер:

На борда Треньори Портативен Професионален Футбол/Футбол / Футбол Магнитна Тактика Треньор, с Регулируема Стойка, Да Раница Материал

 
BGN 58.64

Налично
В магазина

【ГОЛЯМА ПОВЪРХНОСТ】Нашата голяма, 60 x 45 см, достатъчно място за вземане на пиеси, мачове или на вашия игрален план. 【ЗДРАВ】е Изработен от материал от неръждаема стомана, здрави материали с ясни, устойчиви на избледняване линии.Лесно ще забележите отдалеч и пълноцветно футболно игрище. 【Здрава конструкция】Включва в себе си твърда повърхност дъски за сухо изтриване, която не се огъва, като други по-евтини дъски. 【STRATEGY BOARD KIT】За разработване на стратегии за игра и заместители, също така е идеален за планиране на практически упражнения.Помага на екипа да се измисли нещо иновативно. 【ЛЕСНО избършете ПОВЪРХНОСТТА】Дъска линия футболни треньори работи с повечето маркери, сухо изтриване и е лесно вытираемую повърхност.Полезно оборудване за футболни тренировки и състезания, тактическа папка е полезна съдии и треньори за организация на идеи, планове и линии на игра.Всички аксесоари ще ви помогнат да разберем по-добре своя ум и командния работа.Пратката включва : 1 клипборда x 1 маркер x 1 лепкава гума x 1 комплект магнити 【Съвети】 *Ние сме международна логистична компания, обикновено прибывающей в продължение на 10-20 дни.Ако не получите информация за покупка в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас навреме.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. *Нашите красиви изделия са с гаранция за качество.Моля, свържете се с нас, ако има някакви проблеми, ние активно ще работим с вас, за да ги решат.Благодаря ви!.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират