• Разпродажба
  • Новинка
Охлаждаща Маска за очи, Множество Гел Маска за Очите и за Облекчаване на Стреса от Главоболие за Облекчаване на Умора на Очите Тъмни кръгове, Подпухналостта(зелен, ?

Охлаждаща Маска за очи, Множество Гел Маска за Очите и за Облекчаване на Стреса от Главоболие за Облекчаване на Умора на Очите

 
BGN 68.08

Налично
В магазина

Гелевый пакет може да се използва за приготвяне на топли и студени компреси, няма нужда от източник на захранване, лесен за използване, ви носи удобство.Не е деформиран лесно, подходяща за всички сезони, лек и компактен, лесен за носене, подходящ за домашна, така и за туристическа употреба.Той може да помогне за премахване на умората на очите, помассировать уморени очи, подобряване и предотвратяване на тъмните кръгове, да ви направи по-енергични.Могат да издържат на силен натиск, гъвкав и е херметически затворен, а също нетоксичен, осигуряващи комфортен спа център‑салон за очите.Изработен е от добър материал, безопасен и екологично чист, приятен за кожата и удобен за докосване, за многократна употреба и здрав.Функция : 1. Той може да помогне за премахване на умората на очите, помассировать уморени очи, подобряване и предотвратяване на тъмните кръгове, да ви направи по-енергични.2. Изработен е от добър материал, безопасен и екологично чист, приятен за кожата и удобен за докосване, за многократна употреба и трайни.3. Пакет гел можете да използвате за приготвяне на топли и студени компреси, липса на захранване нужди, лесен за използване, ви носи удобство.4. Могат да издържат на силен натиск, гъвкав и герметичному, както и нетоксичному, осигурява удобен спа център за очите.5. Не е деформиран лесно, подходяща за всички сезони, лек и компактен, лесен за носене, подходяща за дома или за пътуване.Начин на приложение : Горещ компрес : Начин 1 : Поставете продукта в микровълнова печка за отопление или се изсипва продукт вода, инсталиране на средна мощност за около 30 секунди, докато тя не достигне желаната температура.Начин 2 : Поставете продукта в топла вода при температура от около 80-90°C в продължение на 3-5 минути.Студен компрес : 1. Преди употреба сложете на продукта в хладилник за 2 часа.2. Увийте продукт кърпа, за да го изолира от студа, и избягвайте директен контакт с кожата, за да предотвратите измръзване.Параметри : Състояние : 100% Абсолютно новыйтип : Гел за очи Ice Pack Uses : Анти-умора, предотвратяване на тъмните кръгове Осъществяване списък : 2 x гел за очи Ice Pack.


Характеристики на офертата

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Eye Gel Ice Pack
Uses:
Anti-fatigue, prevention of dark circles
Package List:
2 x Eye Gel Ice Pack :

Клиентите също избират