• Разпродажба
  • Новинка
SYL-Baby Tablet Stand Holder Сгъваема Регулируема Ъгъл Подкрепа Скоба Скоба за iPad, Android и Kindle, e-Book PC Притежателя на мобилен телефон устойчива на плъзгане Сгъваема Поставка за ла?

SYL-Baby Tablet Stand Holder Сгъваема Регулируема Ъгъл Подкрепа Скоба Скоба за iPad, Android и Kindle, e-Book PC Притежателя на

 
BGN 52.80

Налично
В магазина

1 : Тази група подходящ за различни устройства, като i Pad Air, i Pad mini, i Pad.Подходящ за различни сценарии : активен маси, легла, магазини, самолети и т.н. много е удобно за носене, когато той не се използва. 2 : Можете да го използвате вертикално или хоризонтално, за да изберете любимите си ъгъл.Можете да поддържа устройството под всякакъв ъгъл, за да се четат книги, да разглеждате уеб страници или да гледате филми. 3 : 22 прехвърляне на по-стабилни.Ъгъл на наклон на конзолата може да се регулира свободно. 4 : Тъй като това е штативный тип, той притежава чувство за стабилност.Мат е изработен от каучук, с плъзгане функция, може да работим постоянно и навсякъде. 5 : Има два регулируеми V-образни силует в дъното на пиедестал.подходящ за смартфони и таблети, в зависимост от ъгъла на отваряне.Функция : лавица за книги, която да се използва за монтиране на скоба i Pad, поддържа ipad, категория на таблетен компютър, категория на таблетен компютър,Цвят : черен бял жълт кошница и т.н. Форма на продукт : триъгълник adjustable Product мястото на приложение : офис, семейство и т.н. Избор на продукт с по-добра производителност и качество ще бъде много полезно за вашата работа, и ние с нетърпение очакваме вашата покупка.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират