• Разпродажба
  • Новинка
Лампа топлината на домашния Любимец, Термостат Култивиране на пълзящо растение Нагревател Прасе Птица Държи Топло Инструменти за Сътрудничество за Брудеров Ягня?

Лампа топлината на домашния Любимец, Термостат Култивиране на пълзящо растение Нагревател Прасе Птица Държи Топло Инструменти

 
BGN 19.91

Налично
В магазина

[Подходящ за всички видове животни] Пилешки топлинна лампа е идеалното 24-часов източник на топлина за всички пилета, прасета, домашни животни, влечуги, земноводни, птици и хамстери. [Трехскоростной барабанен] Трехскоростной барабанен топлинна лампа може да се регулира в съответствие с температурата в помещението или температура, подходяща за домашни любимци, която е лесна за използване. [Различни функции] Топлинна лампа топлинна лампа циркулира във въздуха, който изпълнява функция поддържане на топлина, вентилация, стимулиране на кръвообращението и насърчаване на храносмилането в стомаха и червата. [Несветящаяся лампа] Този вид несветящейся подгряващата лампа осигурява отличен 24-часов източник на топлина, който може напълно да се затопли всяка рептилию без създаване на допълнителни източници на светлина, които предизвикват смущения на животните. [Безопасен и траен] Корпус топлинна лампа за влечуги е изработена от висококачествени материали, пожароустойчиви и термоустойчиви.Когато термостат топлинна лампа работи, обвивка на топло, но изгори, тя не ще.Характеристики : 1. Корпус нагревател пилето е изработен от огнестойкого и трайни высокотемпературного пластмаса, която е безопасна за употреба 2. При работа на тялото на топло в курника и не горещо, дори ако животното дотронется до него, той не изгори 3. Трехскоростной барабанен пилешки нагревател за пилето може да се регулира в зависимост от температурата в помещението и удобно да се използват 4. Горещ въздух уютен нагревател пилето може да се взриви по време на работа, на обема на въздуха мек, ефективността на отоплението висока, а равномерно разпределение на температурата 5. Топлината патешко къща циркулира във въздуха, който има функция за запазване на топлината, вентилация и спомага за циркулацията на кръвта, помага желудку дайджест Технически характеристики : Състояние : 100% нов Материал : ABS Цвят : както е показано на снимката Размер : Approx.14 см/5.5 in(H) Номинална мощност : 100-300 W Номинално напрежение : 220 v Номинална честота : 60 Hz Осъществяване Списък : 1*Термостат.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират