• Разпродажба
  • Новинка
RAIACE Твърд Калъф за съхранение е Съвместимо с Logitech MX Keys Mini Advanced Wireless Illuminated Keyboard. (Само за носене, не включва устройство)- черно(сив подплата)

RAIACE Твърд Калъф за съхранение е Съвместимо с Logitech MX Keys Mini Advanced Wireless Illuminated Keyboard. (Само за носене,

 
BGN 15.99

Налично
В магазина

Твърд пътен калъф за Logitech MX Keys Mini Advanced Wireless Illuminated Keyboard. (Продава се само в случай, устройството и аксесоари в комплекта не са включени.).Калъф удароустойчив, прахоустойчив и полу-водоустойчив.Той може ефективно да абсорбира удара и намаляване на щети, причинени от случайни удари, а също така защитава вашата безжична клавиатура Logitech MX Keys Mini Advanced с подсветка.Този калъф е специално разработен за безжична клавиатура Logitech MX Keys Mini Advanced с подсветка и аксесоарите към нея.Портативен дизайн, удобен за носене, за вземане на клавиатурата по време на пътуване/отдих.Забележка : САМО калъф!Безжична клавиатура на Logitech MX Keys Mini Advanced с осветление и аксесоари в комплекта не са включени.


Характеристики на офертата

Клиентите също избират