• Разпродажба
  • Новинка
TenNuoDa 6Pcs 3205-2RS Самонагаждащи Лагери,на Един Лагер От Въглеродна Стомана С Двойно Экранированным Дълбоко Пазом Високоскоростен Лагер, Използван в производството на ?

TenNuoDa 6Pcs 3205-2RS Самонагаждащи Лагери,на Един Лагер От Въглеродна Стомана С Двойно Экранированным Дълбоко Пазом Високоскоростен

 
BGN 38.79

Налично
В магазина

Комплекти за сачмени лагери : Комплекти на сачмени лагери-това е броят на колоните на тялото подвижен елемент-една колона,вид пешеходна пътека подвижен елемент-дълбока канавка,вид на тялото, подвижен елемент-топчета,оборудване запечатване на кутията-двупосочен печат,тяло подвижен елемент-стоманени топчета.Висококачествен материал : Радиални лагери са изработени от неръждаема стомана с висока устойчивост на износване, нисък коефициент на триене, добра шок вискозитет и трещиностойкостью, както и добра стабилност на размери, ниски нива на шум и дълъг живот.Добра изразителността на : Лагери подвижен използват елементи на подвижния елемент за поддържане на разделението между движещите се части, за да се намали триенето при въртенето и поддържане на радиални и аксиални натоварвания и бърза скорост на работа и ниско ниво на шума, намаляване на въздействието на обзавеждане.Широка съвместимост : Миниатюрни лагери са Подходящи за каране на ролкови кънки, като скейтбордове, ролкови кънки, ролери, скутери и т.н. Също така могат да се използват и за лагери на главините 3 D принтер, CNC, електрически ключове, копирни машини, факс апарати, банкноти и други точност на оборудване и т.н., Имат широк обхват от сценарии за използване, могат да бъдат използвани в тежки условия.Дълъг срок на експлоатация : Лагери скейтборд прахозащитен капак, за да се предотврати навлизането на прах и чужди тела, както и висока термична устойчивост и лагери имат постоянна твърдост, устойчивост на износване, висока устойчивост на топлина и избягва попадане на замърсители и спестяват смазочни материали.Функция : 1. С цел увеличаване на твърдостта и удължаване на срока на експлоатация на този самоустанавливающийся сачмен лагер е изработена от висококачествени събрания лагер стоманени материали. 2. Лагери на шпиндела държат на внесените материали краища, роден, което ви позволява да спестите консумацията на енергия и висока скорост. 3. Въздействие на обзавеждане може да бъде намалена в зависимост от това, което сачмен лагер работи бързо и с ниски нива на шум. 4. Плоски и гладки лагери на шпиндела с ясен надпис, използвани за специален автомобил с пълна модел. 5. Широко се използва в производството на велосипеди, бумагоделательном оборудване, автомобили оси, деревообрабатывающем оборудване и т.н. Спецификация : Тип елемент : самоустанавливающийся сачмен лагер Модел : 3205-2 RS Материал : като стомана Вътрешен диаметър на отвора прибл. Дебелина 25 мм / 1 инч : прибл. Диаметър на 20,5 мм / 0,8 инча : прибл. 52 мм / 2in Осъществяване Списък : 6 x Самоустанавливающийся сачмен лагер.


Характеристики на офертата

Item Type:
Self-aligning ball bearing
Model:
3205-2RS 
Material:
Bearing steel
Inner Hole Diameter:
Approx. 25mm / 1in
Thickness:
Approx. 20.5mm / 0.8in
Diameter:
Approx. 52mm / 2in
Package List:
6 x Self-Aligning Ball Bearing :

Клиентите също избират